O nama

Vjenčanje je jedan od najbitnijih trenutaka u vašem životu i važno je zabilježiti što više prelijepih i emotivnih trenutaka. Kasnije, kad god vas uhvati nostalgija i kada bi htjeli pokazati djeci ili unucima kako su vaši najsretniji trenuci života izgledali, željeli biste prenijeti na njih sve emocije koje ste proživljavali tih dana.

Upravo s tom vizijom rodila se ideja o live studiju, profesionalnom timu kreativnih ljudi koji u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom pretvaraju svaku ideju u romantično i nezaboravno putovanje koje ćete vječno pamtiti.

Kada netko hobi pretvori u strast, a strast najboljim profesionalnim usavršavanjem u posao, onda sa sigurnošću možete zaključiti da će svaki trenutak, pa i onaj koji vam je možda promaknuo, biti zabilježen s velikom ljubavlju i strasti, tako da u svojim očima vidite nikada ispričanu priču koju ste nekada zamišljali samo u snovima.

Bilo da je u pitanju fotografiranje ili video snimanje, sve vaše zahtjeve ćemo pretvoriti u viziju. Svaka fotografija i svaki video uradak live studija izazvat će u vama trajni dojam kojeg ćete pamtiti vječno. Obratite nam se bez ustručavanja, jer mi pretvaramo vaše snove u stvarnost.